Mariah Carey acuză producătorii show-ului din Times Square că i-au întins o cursă

Data actualizării: Data publicării:
TOSHIBA New Years Eve In Times Square
Foto: Gulliver/Getty Images

Este război total între Mariah Carey şi organizatorii spectacolului de Revelion din Times Square. Vedeta îi acuză că i-au întins o cursă pentru a face imposibilă susţinerea recitalului. Cântăreaţa a avut în noaptea dintre ani una dintre cele mai dezastruoase prestaţii din cariera sa. Nu a reuşit să atingă notele cântecelor şi a făcut şi playback. Organizatorii evenimentului se apără şi spun că nu au avut nimic de-a face cu problemele cu care s-a confruntat Mariah Carey.

TOSHIBA New Years Eve In Times Square
Foto: Gulliver/Getty Images

Purtătoarea de cuvânt a artistei, Nicole Perna, a declarat duminică pentru Billboard că producătorii ”i-au întins (artistei, n.r.) o cursă” pentru a nu reuşi să cânte. Ea a afirmat că Mariah Carey s-a plâns de probleme cu casca înainte de a urca pe scenă. Cântăreaţa a dat vina pentru eşecul de la New York pe problemele tehnice şi pe faptul că nu a putut auzi muzica în cască, nereuşind, astfel, să cânte cele trei piese programate.

Programul “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest” a fost transmis de ABC şi a fost urmărit de peste 8,2 milioane de telespectatori, potrivit estimărilor.

Dick Clark Productions a transmis un comunicat, replică la declaraţiile artistei: ”Ca principal producător al evenimentelor live de televiziune de aproximativ 50 de ani, ne mândrim cu reputaţia de a avea relaţii de lungă durată cu artiştii. Să se sugereze că DCP, ca producător al unor show-uri precum American Music Awards, Billboard Music Awards, New Year’s Rockin’ Eve şi Academy of Country Music Awards, ar compromite vreodată intenţionat succesul oricărui artist este defăimător, scandalos şi de-a dreptul absurd”.

”Foarte rar există erori tehnice care pot apărea în show-uri live de televiziune, cu toate acestea, o investigaţie iniţială a arătat că Dick Clark Productions nu a avut de-a face cu provocările asociate recitalului doamnei Carey de Anul Nou. Vrem să fie clar că avem tot respectul pentru Mariah Carey ca artist şi îi recunoaştem realizările formidabile în industrie”, se mai arată în comunicat.

Mariah Carey a renunţat în cele din urmă să-şi ducă recitalul la capăt. După incident, ea a postat un mesaj pe Twitter în care susţine că pot apărea probleme şi a urat tuturor un an nou sănătos şi fericit. Nu a uitat să spună că speră să ajungă şi în 2017 pe prima pagină în presă. Prestaţia ratată de pe scena din Times Square a devenit virală şi subiect de glume pe reţelele de socializare.

Un utilizator îl citează pe prezentatorul spectacolului din Times Square şi scrie: „Nu ai cum să nu o iubeşti pe Mariah Carey ale cărei cântece le ştiu toţi. Aparent toţi, cu excepţia lui Mariah Carey”.

Într-o altă postare pe Twitter sunt adresate aprecieri echipei artistei: „Dansatorii lui Mariah Carey merită Oscarul pentru performanţa de a acţiona ca şi când totul mergea strună”.

Mulţi utilizatori consideră că prestaţia din Times Square a pus capac carierei vedetei, posesoare a cinci premii Grammy şi a altor premii internaţionale. „Cred că Mariah Carey este ultima celebritate decedată a lui 2016”, comentează un utilizator pe Twitter.

Mariah Carey se află în atenţia publicului decâteva săptămâni, după lansarea, în luna noiembrie, a serialului TV ”Mariah’s World”, difuzat de E!. Înainte de asta, ea a fost, în 2013, jurat al emisiunii ”American Idol”, experienţă pe care a catalogat-o apoi ca ”exagerată”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri