Matthew McConaughey, despre Trump: Este timpul ca Hollywoodul să îl accepte

Data actualizării: Data publicării:
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey a dezvăluit că a fost abuzat sexual de un bărbat. Foto: Gulliver/Getty Images

Actorul american Matthew McConaughey, premiat cu Oscar, a declarat într-un interviu acordat BBC că Hollywoodul trebuie să îl accepte pe noul preşedinte Donald Trump, în ciuda diferenţelor de opinii politice, şi să fie constructiv în timpul mandatului politicianului republican, informează The Guardian citat de News.ro.

Matthew McConaughey
Foto: Gulliver/Getty Images

”Nu mai avem de ales acum. Este preşedintele nostru. Este timpul să îl acceptăm şi să fim constructivi alături de el în următorii patru ani”, a spus Matthew McConaughey, într-un interviu acordat jurnalistului BBC Andrew Marr în Marea Britanie, unde s-a aflat pentru a promova noul film în care interpretează rolul principal masculin, ”Goana după aur/ Gold”.

”Chiar şi aceia dintre noi care îi contrazicem ferm principiile sau ceea ce a spus sau a făcut. Aceasta este o altă problemă: vom vedea ce face în comparaţie cu ceea ce a spus. Indiferent de cât de departe te-ai fi poziţionat faţă de el până acum, este timpul să te gândeşti la cât de constructiv poţi fi, pentru că el va fi preşedintele nostru în următorii patru ani – cel puţin”, a adăugat actorul.

Matthew McConaughey a încercat să îşi păstreze o imagine apolitică, dedicându-se, în schimb, fundaţiei Just Keep Livin, care este dedicată ”inspirării elevilor de liceu să adopte un stil de viaţă activ şi să facă alegeri sănătoase pentru un viitor mai bun”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri