Natalie Portman a dezvăluit că a fost implicată în „sute de povești” de hărțuire sexuală

Data publicării:
natalie portman
FOTO: Shutterstock

Actrița Natalie Portman este în industria cinematografică de mulți ani și a dezvăluit recent că a suferit multe hărțuiri sexuale de-a lungul timpului.

natalie portman
FOTO: Shutterstock

Actrița de 36 de ani a declarat că de când a izbucnit scandalul sexual de la Hollywood, cu Harvey Weinstein, a reflectat asupra experiențelor ei de acest gen de când este în industria cinematografică, notează Metro.

Când am văzut că iese tot la iveală, mă gândeam, ce norocoasă sunt că n-am pățit-o. Dar după cea am stat puțin și m-am gândit, mi-am dat seama că  nu am fost abuzată, într-adevăr,  dar am fost discriminată și hărțuită, într-un fel, în aproape toate proiectele în care am fost implicată”, afirmă actrița.

Natalie spune că a realizat că ar putea contribui cu sute de povești asemănătoare la scandalul sexual.

The 23rd Annual Screen Actors Guild Awards - Roaming Show
Foto: Gulliver/GettyImages

Ea povestește totuși o întâmplate care a avut loc acum câțiva ani, când un producător a invitat-o într-un avion cu el, iar după ce s-au urcat în aeronavă, a decoperit că producătorul îi pregătise un pat, unde să stea alături de el.

Nimic nu s-a întâmplat. Nu am fost agresată. I-am spus că nu ma simt confortabil și a respectat asta. Cu toate astea nu a fost deloc OK. A fost de neacceptat și manipulativ. Eram speriată”, mărturisește actrița.

Natalie Portman și-a făcut debutul în cinematografie în 1994, pe vremea când avea 11 ani. Ea a povestit că în postura de actriță tânără și-a dorit să refuze rolurile în care ar fi trebuit să se sărute sau să filmeze scene sexuale ca să nu fie etichetată ca o „Lolita”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri