Părinți celebri. Cum își cresc copilul Chris Pratt şi Anna Faris

Data publicării:
Chris Pratt Walk Of Fame Star Ceremony
at the Chris Pratt Walk Of Fame Star Ceremony on April 21, 2017 in Hollywood, California.

Chris Pratt şi Anna Faris au împreună un fiu, Jack, în vârstă de trei ani. De curând, actorul din Guardians of The Galaxy a primit o stea pe celebrul Hollywood Bulevard Walk of Fame.

Actorul Chris Pratt şi-a inaugurat steaua de pe celebrul Hollywood Bulevard Walk of Fame alături de soţia sa, actriţa Anna Faris şi fiul lor, Jack, în vârstă de patru ani. De la eveniment nu au lipsit nici colegii actorului din filmul Guardians of the Galaxy. Vedeta zilei a fost, însă, micul Jack.

Chriss Pratt şi Anna Faris sunt una dintre cele mai simpatice familii de la Hollywood. Sunt urmăriţi de milioane de oameni pe reţelele de socializare şi postează constant fotografii şi video-uri vesele cu ei şi fiul lor.

În cel mai urmărit video de pe Youtube, Chriss Pratt vorbeşte despre un moment emoţionant din viaţa sa. S-a întâmplat la scurt timp după ce actorul a terminat filmările pentru Guardians Of The Galaxy, pentru care lipsise şase luni de acasă.

„Îmi era foarte dor de casă şi faptul că mă întorceam acasă la familia mea, la fiul meu, care atunci avea doar 13 luni. Soţia mea mi-a spus că sunt şanse destul de mari să nu mă recunoască, dar e ok, se întâmplă tot timpul, nu îşi dă seama. S-ar putea să nu ştie, s-au putea să fie puţin timid şi atunci când am ajuns s-a ridicat în picioare şi avea un zâmbet mare pe faţă şi mi-a spus tati, tati, iar eu am început să plâng, iar el s-a uitat la mine, am văzut lacrimile din ochii mei şi a început să zâmbească şi să se bucure. Încerca să mă facă să zâmbesc, sărea de sus în jos... şi m-a făcut să plâng şi mai tare, mi-a şters lacrimile. A fost primul moment uman dintre noi doi. Cred că şi-a dat seama că eram trist şi m-a iertat că am lipsit aşa mult. A fost cea mai bună zi din viaţa mea,” povestește Chriss Pratt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri