Părinți celebri. Madonna, o mamă controversată

Data publicării:
lourdes

Este supranumită regina muzicii pop. A câştigat şapte premii Grammy şi două Globuri de Aur, scrie cărţi pentru cei mici şi este mamă. Madonna are patru copii. Doi biologici şi doi adoptaţi.

Madonna este cu siguranţă una dintre cele mai controversate mame din industria muzicală. Fiica sa cea mare, Lourdes, în vârstă de 19 ani, şi fiul său Rocco, în vârstă de 16 ani sunt copiii biologici. Tatăl băiatului este fostul soţ al artistei, Guy Richie. Madonna a divorţat de celebrul regizor în 2008, iar de atunci Rocco locuieşte cu tatăl său în Londra, în timp ce Lourdes stă cu mama.

Madonna: „Când mi-am început cariera, iar oamenii îmi ziceau "The Material Girl" era o ironie. Nu voiam să fiu luată în serios.”

Lourdes: „Da, înţeleg! Înţeleg!”

Madonna: „Nu cred că oamenii mai înţeleg ironia acum.”

Madonna şi fiica sa au fost întotdeauna apropiate. Anul acesta, însă, Lourdes a plecat la facultate, iar regina muzicii pop nu s-a obişnuit foarte uşor cu ideea.

Madonna: „A fost prima dezamăgire adevărată din viaţa mea. Am plâns în fiecare noapte timp de săptămâni întregi. Mă duceam la ea în cameră şi mă aşezam în patul ei şi plângeam.”

Artista mai are alti doi copii: David, în vârstă de 11 ani, şi Mercy, în vârstă de 9 ani. Ambii au fost adoptaţi din Malawi, o localitate din sud estul Africii, unde Madonna a pus bazele unei fundaţii care luptă pentru drepturile copiilor.

Cântăreaţa a fost întotdeauna implicată în activităţi şi campanii sociale. Fundaţia înfinţată de ea a ajutat la construirea unui spital pentru copiii din Africa şi la ridicarea mai multor şcoli. Pustii din Malawi au astfel acces la educaţie, dar şi la apă potabilă şi hrană, iar părinţii lor şi-au găsit locuri de muncă în domeniul constucţiilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri