Rapperul care poartă mască pentru a nu fi recunoscut de mamă

Data publicării:
kekra

Sunt artiști care poartă măști pentru a-și proteja identitatea, pentru a evita să fie recunoscuți pe stradă, pentru a-și crea un alter ego sau ...pentru a nu dori să își șocheze mamele. Rapper-ul francez Kekra, una din senzațiile rap ale momentului, face parte din această ultimă categorie sau cel puțin așa reiese dintr-un interviu acordat Viceland, canalul de televiziune al grupului Vice, postat online pe 1 iulie.

În sezonul 2 al emisiunii muzicale "Noisey" autorul hiturilor "Sans visage" și "9 Mili, s-a aflat la centrul cultural La Gaieté Lyrique din Paris, pe 20 mai, răspunzând într-o foarte bună engleză jurnaliștilor de la Viceland, notează Agerpres.

De ce poartă mască? Iar dacă unii au crezut că motivul este "pentru a nu a infecta alte persoane", artistul i-a surprins din nou. "Pentru ca mama mea nu afle că sunt rapper, ar fi dezamăgită", a spus el. "I-ar fi rușine, cred. Pentru că (și mie) mi-e rușine de ceea ce fac acum. Pentru că rap-ul nu este o adevărată meserie, rap-ul e de doi bani", a completat artistul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri