Reacția lui Meghan Markle când este întrebată dacă speră să se căsătorească cu Prințul Harry

Data actualizării: Data publicării:
Premiere Of USA Network's "Suits" Season 5 - Inside
Foto: Gulliver/Getty Images

După nunta fastuoasă a Pippei Middleton, au apărut zvonuri și despre o posibilă logodnă în cazul actriței din serialul „Suits” și al Prințului Harry. La cea mai recentă apariție în public a actriței Meghan Markle, jurnaliștii au profitat de ocazie și au cerut lămuriri.

Premiere Of USA Network's "Suits" Season 5 - Inside
Foto: Gulliver/Getty Images

Duminică, întreaga distribuție a serialului ”Suits” s-a reunit la o repetiție deschisă publicului larg în Austin, Texas. N-a lipsit nici Meghan Markle, iubita Prințului Harry, fapt ce le-a dat ocazia jurnaliștilor să-i adreseze direct câteva întrebări legate de viața personală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Una dintre întrebările incomode a fost dacă Meghan „speră să se căsătorească cu Prințul Harry.” Surprinsă de întrebare, actrița a răspuns printr-un zâmbet larg și a evitat să ofere alte explicații pentru a nu lăsa loc de interpretări, scrie telegraph.co.uk.

Un alt moment delicat a fost acela în care co-starul Rick Hoffman a rugat-o pe Meghan să citească scenariul cu accent britanic, făcând referire la relația Prințul Harry.

Meghan a venit singură la acest eveniment, deși ceilalți colegi ai ei au sosit împreună de la un hotel din apropiere. Asta pentru că starul s-a cazat în suburbiile din Austin, într-o pensiune șic, numită The Archer, pentru care plătește 259 de dolari / noapte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri