Sinead O'Connor a publicat un videoclip îngrijorător

Data actualizării: Data publicării:
sinead o connor

Cântăreața Sinead O'Connor a postat un videoclip pe Facebook în care mărturisește, între suspine, că este singură și că și-a dorit să se sinucidă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Irlandeza de 50 de ani spune în videoclip că suferă de trei boli mintale și că se luptă cu singurătatea de doi ani de zile, de când stă în New Jersey, departe de familia ei. Ea spune că, deși „iubește viața” s-a gândit să se sinucidă din cauza singurătății și a bolilor de care suferă.

„Rămân în viață pentru persoanele din jurul meu. Dacă era după mine, era moartă deja”, afirmă cântăreața.

„Știu că sunt alte milioane de persoane pe lumea asta care suferă, la fel ca mine, dar nu au aceleași resurse ca mine”, spune artista, printre suspine.

Fanii și-au exprimat îngrijorare în comentarii pe Facebook, încurajând-o pe Sinead O'Connor să caute ajutor.

Artista a devenit cunoscută după ce a lansat piesa „Nothing compares to you”, în 1999. Ea a avut o viață tulburată. În copilărie, a suferit mai multe abuzuri fizice în familie, iar mama ei a murit în 1985, pe vremea când Sinead era adolescentă.

Cântăreața a fost căsătorită de patru ori și are patru copii din relații diferite.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri