Solistul de la Metallica are probleme cu vocea

Data actualizării: Data publicării:
metallica
Foto: Facebook

James Hetfield, solistul formației americane Metallica are probleme cu vocea, iar trupa a fost nevoită să reprogrameze concertul pe care trebuia să îl susțină duminică în Copenhaga. Show-ul din Danemarca a fost amânat pentru data de 2 septembrie după ce medicii i-au recomandat lui Hetfield să nu mai cânte "nici măcar o notă", informează Blabbermouth.

metallica
Foto: Facebook

Rockerii de la Metallica au fost nevoiți să scurteze setlist-ul de vineri seara, în cadrul primului dintre cele patru concerte programate la Royal Arena din Copenhaga după ce Hetfield s-a plâns în timpul recitalului că nu se simte bine și chiar a întrebat publicul dacă dorește ca spectacolul să continue.

Sâmbătă, trupa a anunțat prin intermediul unui comunicat că sănătatea lui Hetfield s-a deteriorat, "în special gâtul lui", iar starea sa nu dă semne de îmbunătățire. "Are ordine clare de la doctor să nu mai cânte nici măcar o notă", se arată în documentul citat de Agerpres. "Săptămâna noastră aici în Copenhaga este ceva ce am încercuit în calendar cu multă vreme în urmă drept un eveniment special, nu numai pentru prietenii noștri din Danemarca, ci și pentru noi și abia așteptam să sărbătorim noua arenă cu voi", au menționat membrii formației. Aceștia și-au cerut scuze pentru concertul ratat de la 3 februarie catalogându-l drept "unul dintre cele mai grele pe care le-am susținut vreodată".

În cazul în care solistul își va recăpăta vocea în următoarele zile, Metallica va mai susține două concerte la Royal Arena din Danemarca, la 7 și 9 februarie înainte de show-ul programat la cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy, de la 12 februarie, de la Staples Center din Los Angeles, California.

Trupa este nominalizată la categoria Cea mai bună piesă rock cu piesa "Hardwired" de pe cel mai recent produs discografic de studio cu același nume.

În următoarele luni, legendara formație care activează din 1981 are programate concerte în Europa, America de Sud și America de Nord.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri