Taylor Swift a câștigat procesul declanșat de acuzațiile ei de hărțuire sexuală

Data actualizării: Data publicării:
taylor swift
Foto: Facebook

Un judecător federal din SUA a respins plângerea depusă împotriva cântăreței Taylor Swift prezentată de DJ-ul David Mueller, care și-a pierdut locul de muncă, după ce cântăreața l-a acuzat de hărțuire sexuală, relatează EFE.

taylor swift
Foto: Facebook

Magistratul William Martínez a declarat că Mueller a prezentat probe insuficiente cu privire la o agresiune pe care DJ-ul a pretins-o drept falsă. "Nu m-a atins pe coaste, nu m-a atins pe mână... mi-a pus mâna pe fund", declarase cântăreața în instanță.

Mueller, 55 de ani, a scris în plângerea sa că Taylor Swift a făcut acuzații false, care au dus la concedierea sa, potrivit documentelor tribunalului citate de News.ro.

Taylor Swift, l-a dat rândul ei, l-a dat în judecată pe fostul DJ, afirmând că i-a băgat mâna sub fustă și a apucat-o de fund în timpul unei ședințe foto.

Mueller, care a fost concediat de la postul de radio KYGO-FM, unde câștiga 150.000 de dolari după presupusa sa agresiune, pretindea 3 milioane de dolari cântăreței ca despăgubire.

La rândul său, Taylor Swift cerea o compensație simbolică de un dolar DJ-ului, dorind ca acest proces să servească drept exemplu femeilor care refuză să retrăiască în public acțiuni umilitoare și jignitoare la care au fost supuse.

După ce judecătorului i-a dat câștig de cauză, Taylor Swift a reacționat plină de efuziune îmbrățișându-și mama, reprezentanții și avocații, potrivit mass-media locale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri