Un fan a aruncat cu o sticlă de apă în Justin Bieber

Data actualizării: Data publicării:
Justin Bieber

Relația complicată dintre cântărețul canadian Justin Bieber și fanii săi continuă. La ultimul concert susținut de artist, unul dintre fani a aruncat cu o sticlă cu apă către cântărețul de muzică pop.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul unui concert din Stockholm, Justin Bieber a declarat că nu vrea să cânte melodia „Despacito” pentru că nu cunoaște versurile. Această explicație nu l-a mulțumit pe unul dintre fanii prezenți la concert, așa că acesta a aruncat cu o sticlă de apă înspre cântăreț pentru a-și manifesta dezamăgirea, notează Time.

Cântecul „Despacito”, interpretat de Luis Fonsi și Daddy Yankee, este foarte popular pe internet, având deja aproape 2 miliarde de vizualizări pe youtube.

Justin Bieber este cunoscut pentru izbucnirile sale de furie, motiv pentru care a avut de multe ori un comportament nepotrivit față fanii lui. În urmă cu trei luni , i-a spus unei admiratoare că „îl dezgustă” pentru că a vrut să facă poză cu el.

Canadianul a decis în urmă cu un an că nu va mai face poze cu niciun fan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri