VIDEO. Celine Dion și Bradley Cooper, moment emoționant la o emisiune

Data actualizării: Data publicării:
celine

Celine Dion, puternic emoționată la o emisiune de caritate dedicată luptei împotriva cancerului sâmbăta trecută, a fost consolată de actorul american Bradley Cooper, relatează Huffington Post citat de Agerpres.

celine

La spectacolul de caritate "Stand Up To Cancer", cântăreața canadiană a interpretat piesa ''Recovery'', compusă de Pink, ce evocă faptul de a depăși momentul pierderii cuiva drag. Artista, al cărei soț, Rene Angelil, a murit de cancer în ianuarie, a fost foarte emoționată, dar a găsit consolare în brațele lui Bradley Cooper.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timp ce cânta, publicul a putut vedea pe un ecran gigant fotografii cu Renée Angélil, dar și imagini ale tatălui și fratelui cântăreței, toți decedați de cancer. Prestația ei a fost, prin urmare, punctată de lacrimi și ''ovații în picioare" din partea publicului. Bradley Cooper, care a animat o parte din spectacol, a fost atât de mișcat de Celine Dion încât nu s-a putut abține să o îmbrățișeze pe scenă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri