VIDEO. Ipostază inedită: Mihail cântă muzică populară

Data actualizării: Data publicării:
mihail

Mihail, devenit celebru după lansarea hit-ului său „Mă ucide ea”, are toate șansele să cunoască un succes la fel de mare cu noua sa melodie, „Who Are You”. Puțini știu însă că la începuturile aparițiilor sale pe scenă el a cântat muzică populară. A făcut demonstrația într-un interviu acordat Mirunei, cel mai tânăr reporter de la Digi24. Iată:

Despre „Who Are You”, Mihail spune că este o piesă „venită din suflet”, pe care a compus-o în urmă cu un an sau doi, dar a finisat-o abia anul acesta. „A fost un moment în care simțeam că nu sunt sincer cu mine și am simțit că oamenii dragi din jurul meu suferă din cauza aceasta și din cauza faptului că nu eram sincer cu ei”, a mărturisit Mihail.

Filmările videoclipului „Who You Are” au avut loc pe lacul Tarnița, într-o zonă foarte frumoasă, și toată lumea s-a simțit „foarte fain” și a avut parte de foarte multă distracție, a dezvăluit Mihail.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Miruna a aflat însă că Mihail a fost cândva laureat al Festivalului de cântec popular din Chișinău. „Aoleo, asta a fost foarte de mult, acum 100 de ani”, i-a spus Mihail, care însă i-a făcut o demonstrație, cântând câteva versuri din „Ciobănaș la oi m-aș duce”.

Mihail este pasionat de fotografie și pictură, dar și-a dorit să cunoască succesul prin muzică și de aceea a luat mult mai în serios muzica, în urmă cu trei ani, atunci când a dat lovitura cu „Mă ucide ea”. După acest moment, mărturisește artistul, au apărut mai multe responsabilități, mult mai multă muncă, mai multe drumuri și mai puține ore de somn sau petrecute cu familia.

Planuri de viitor? „Nu sunt omul cu planuri, dar am foarte multe idei la care muncesc. Nu mi-am planificat vreo excursie sau vacanță, tot timpul sunt așa, mai spontan, dar avem foarte multe idei, lucrăm la piese noi, surprize noi, asta îți pot promite”, i-a spus Mihail Mirunei.

Mihail Sandu s-a născut în Rusia, într-un oraș aflat la porțile Siberiei, lângă Munții Ural. Mama sa, profesoară de limba germană şi rusă, şi tatăl său, un marinar care cu timpul s-a reprofilat şi a început să lucreze cu lemnul, plecaseră din Republica Moldova în Rusia în căutarea unui trai mai bun. Când Mihail avea 2 ani, familia s-a întors la Doroțcaia, astfel că Mihail a copilărit în Republica Moldova. Acum, Mihail locuiește în România, la Cluj. Are 26 de ani, iar după ce a dat lovitura în topurile muzicale româneşti cu single-ul „Mă ucide ea”, presa de peste Prut l-a numit „Smiley de Transilvania”, preconizându-i o carieră frumoasă în showbizul românesc.  „Prefer să stau în Cluj decât să revin la Chişinău. Motivul e unul cât se poate de simplu: aici îmi e cerul de activităţi şi aici sunt oamenii cu care colaborez. Aici e perspectiva”, declara basarabeanul într-un interviu acordat publicației „Jurnal de Chișinău”.  „Am crescut cu muzica celor de la Holograf, iar dacă ar fi să fac un duet, atunci ar fi unul cu Dan Bittman”, a mai spus cântăreţul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri