VIDEO. Sia a lansat un nou videoclip în care evocă atacul armat din Orlando

Data publicării:
Humane Society Of The United States 60th Anniversary Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Cântăreaţa şi compozitoarea australiană Sia a lansat un videoclip muzical, marţi, pentru single-ul ”The Greatest”, prin care evocă atacul armat care a avut loc în luna iunie, în Orlando, într-un club de noapte dedicat homosexualilor, în urma căruia au murit 49 de persoane, informează Variety citat de News.ro.

Humane Society Of The United States 60th Anniversary Gala
Foto: Gulliver/Getty Images

Videoclipul începe cu câteva cadre în care apar trupuri nemişcate şi un prim-plan al adolescentei Maddie Ziegler, cunoscută din mai multe videoclipuri lansate de Sia.

Dansatoarea îşi pictează faţa în culorile curcubeului, simbol al comunităţii LGBT. Ea readuce trupurile la viaţă şi le conduce într-o încăpere mare plină de mingi de disco şi lumini în culorile curcubeului. Pe măsură ce muzica se estompează, toţi dansatorii se prăbuşesc la pământ, iar în spatele lor se observă găuri făcute de gloanţe. Videoclipul se încheie cu un alt prim-plan al lui Maddie Ziegler, care are ochii în lacrimi.

Cântăreaţa Sia nu a spus explicit că videoclipul melodiei ”The Greatest” este despre atacul armat din Orlando.

Pentru filmarea videoclipului ar fi participat 49 de dansatori – unul pentru fiecare victimă a atacului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sia a cântat la mai multe gale şi evenimente de strângere de fonduri pentru comunitatea LGBT, inclusiv la Gala Comitetului Naţional Democratic LGBT în anul 2014, în faţa preşedintelui american Barack Obama.

În luna august, Sia a concertat şi la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri