Cele două feţe ale staţiunii Mamaia

Data actualizării: Data publicării:
mamaia icon

Cea mai cunoscută staţiune românească de la malul Mării Negre are parte de un nou film de promovare, care a costat 17.000 de euro. Şi cum reclama e sufletul comerţului, clipul ignoră cu desăvârşire zona de sud a staţiunii, aflată în paragină, relatează Digi24. Dacă priveşti filmul de câteva minute rămâi cu impresia că în Mamaia sunt numai plaje perfecte, fete frumoase, maşini scumpe şi cluburi de noapte. Realitatea e puţin diferită.

Așa arată noul clip de promovare al stațiunii Mamaia, realizat în cursul celei mai aglomerate veri din ultimii ani. Filmarea a fost realizată pe parcursul a trei luni, inclusiv cu drone. Între timp, însă, multe s-au schimbat.

„Vântul puternic din această iarnă a adus tone de nisip de pe plajă pe faleză, astfel că pe alocuri se creează dâmburi care măsoară jumătate de metru”, relatează Anabelle Bors, reporter Digi24.

- Din păcate aşa arată dar nu ar trebui să arate aşa şi oricum sunt animale moarte pe plajă, e cam tristă situaţia pe aici.

- Nisip, gunoaie, clădiri neterminate, vegetație mai puțină decât o știam eu în copilărie.

Nici hotelierii nu îşi explică de ce doar o parte a staţiunii beneficiază de promovare.

„Poate că în ultimii ani s-a dezvoltat mai mult iar oferta turistică, partea de nord, în sud au rămas hotelurile cunoscute mai mult de generația trecută de 50 ani”, spune Alina Checahu, un director de hotel.

Din punctul de vedere al reprezentanţilor Asociației Litoral-Delta Dunării, care au realizat videoclipul, explicaţia este una simplă.

Întotdeauna în promovarea unei destinatii alegi ce e mai bun. Așa fac toate destinațiile turistice, așa o să vedeți și despre Hawaii. Mamaia are în noul ei film ceea ce e mai frumos”, spune Corina Martin, președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

Realizarea videoclipului de prezentare a staţiunii Mamaia a costat 17.000 euro, bani strânși din taxa de promovare a stațiunii. Pregătirile pentru sezonul estival încep cu câteva săptămâni înainte de debutul oficial al verii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mamaia New Official Movie (2017) from Asociatia Litoral Delta Dunarii on Vimeo.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri