L. Dragnea: Am fost la pescuit. E o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit

Data publicării:
dragnea peste

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, liderul PSD, a precizat joi că a fost în vacanță de Paște la pescuit și că o să posteze în curând poze din locul în care s-a aflat, dar a subliniat că nu dorește să se facă "un mare eveniment" dintr-o plecare a sa din țară.

"Am fost la pescuit, n-o să vă spun unde, din două motive: cei care sunt susținuți financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi și noapte cred că totuși trebuie să muncească pentru acei bani; în al doilea rând, ca să nu creez și pentru cei cu care am fost la pescuit aceeași situație jenantă ca să meargă peste ei nu știu ce investigatori, asta n-o s-o fac. Dar astăzi sau mâine o să pun niște poze. (...) E o captură mare, pescuitul în ocean este total diferit", a spus Liviu Dragnea într-o declarație acordată presei la Palatul Parlamentului.

Referitor la pozele care au apărut cu el în avion, Dragnea a precizat că pe aeroportul din Doha s-a fotografiat cu mai mulți români care au dorit să facă poze cu el.

"Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze și o să fac în continuare. Nu cred că este o infracțiune, deocamdată. N-am făcut niciodată un mare eveniment dintr-o plecare a mea undeva, când merg în țară sau în afară. Când am fost întrebat, n-am ascuns, dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment?", a declarat liderul social-democraților.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri