Microhotelul din aeroport. Preţul, de cinci ori mai mic decât în cazul unui hotel

Data publicării:
aeroport

Să tragi un pui de somn a devenit mult mai simplu pe aeroportul din capitala Mexicului. Totul, datorită unui hotel mai puţin obişnuit inaugurat recent. E vorba de mai multe capsule, în care oaspeţii se pot odihni pe durata escalei. Ideea, pe care mexicanii au preluat-o din Japonia, are un avantaj deosebit când vine vorba de preţul cazării, mult mai mic decât într-un hotel normal.

Zona inaugurată pe aeroportul din Mexico City are toate dotările unui hotel normal. La scară mult mai mică, desigur, dar suficient pentru un pasager care face aici escală.

Turist: „E foarte practic. Patul e foarte confortabil, iar securitatea e excelentă.”

Turist: „Cei care ajung aici şi trebuie să aştepte şapte, opt, nouă ore până la următorul zbor pot închiria o capsulă şi se pot odihni câteva ore. E perfect.”

Fiecare capsulă are doi metri lungime, unul lăţime şi este dotată cu televizor. Situat chiar în aeroport, hotelul are şi un alt avantaj - preţul, de cinci ori mai mic decât în cazul unui hotel normal.

Turist: „Cazarea într-un alt hotel, cu un confort similar, m-ar costa aproximativ 112 - 169 de dolari pe noapte. Preţurile sunt chiar rezonabile aici.”

Ideea unor astfel de hoteluri nu e nouă. A fost aplicată prima oară în Japonia în 1979 şi popularitatea sa a tot crescut - întâi în Europa, iar acum şi în America Latină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri