Pachete speciale de Valentine's Day în hotelurile din Mamaia

Data publicării:
hotel mamaia

Cei care doresc să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor într-un cadru special pot opta pentru litoral. Hotelierii din Mamaia au pregătit pachete speciale, iar prețurile sunt pe măsura surprizelor.

Toate detaliile unui sejur romantic sunt bine puse la punct, iar prețurile pornesc de la 125 de euro într-un hotel de 5 stele din stațiunea Mamaia, relatează Digi24.

Pentru 330 de euro, cuplurile se pot caza de Valentine's Day în acest apartament în care au mai stat de-a lungul timpului nume precum Willem Dafoe, Steven Segal sau Busta Rhymes.

„Pentru oaspeţii noștri îndrăgostiți am pregătit pachete de una sau două nopți care includ cazare în cameră dublă cu pat matrimonial sau apartament cu vedere frontală spre mare. Pachetele includ micul dejul ce poate fi servit și în cameră, o cină romantică într-unul dintre restaurantele noastre pe acordurile pianului”, afirmă Raluca Dumitrașcu, manager marketing hotel 5*.

Cum masa de ziua îndrăgostiților este extrem de importantă, bucătarii au pregătit mai multe surprize pentru cupluri.

„Facem un live cooking pentru ei. Avem mai multe variante de meniuri prestabilite: avem rață, avem curcan, un pește, iar deserturile sunt un pic asiatice. Avem un sorbet de goji cu soia și puțin ghimbir”, spune Marius Șerban, bucătar șef.

Tot în Mamaia, un hotel de 4 stele renovat recent are pregătite camere spațioase și mobilate cu ajutorul unor designeri de top. Apartamentele cu jacuzzi și vedere spre Lacul Siutghiol sunt cele mai căutate.

„Îi așteptăm pe toți cu vin spumant și ciocolată în cameră. La fel am pregătit o cină romantică în restaurant sau dacă o să prefere o să o servească în cameră. Deja avem foarte multe rezervări și pentru weekendul următor și pentru Valentine s Day avem hotelul ocupat în proporție de 50% și credem că lumea va veni și pe ultima sută de metri să-și facă rezervări”, spune Răzvan Dobre, director hotel 4* .

Aici, prețurile oscilează între 90 și 180 de euro în funcție de tipul camerei și de numărul de zile. Accesul la spa, unde turiștii se pot relaxa la masaj, în saună, la dușurile emoționale sau în piscina cu apă încălzită, este inclus în pachet.

Doar de Valentine's Day în Mamaia sunt așteptate peste 1000 de persoane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri