Plaja spectaculoasă de pe litoralul românesc pentru cei care fug de zgomotul din stațiuni

Data publicării:
plaja tuzla

Doar sunetul valurilor tulbură liniștea de pe plaja din Tuzla. Un loc perfect pentru cei care fug de zgomotul din staţiuni. Cei care vin aici se bucură de relaxare totală, mai ales că nici semnalul la telefon nu este foarte bun.

Iată ce spun turiștii:

„Prima dată am auzit de plaja asta cam acum 3 ani, iar de atunci venim în fiecare an, stăm câte o săptămână cu cortul. De ce cu cortul? Că e liniște, e ceea ce ne place”.

„Plaja asta e liberă, așa cum ar trebui să fie pădurile, pământurile și tot ce e în țara asta”.

„Am venit de acasă cu ce am, mi-am fixat bugetul. Nu am nevoie de nimic altceva”.

Plaja din Tuzla este căutată în special de familii care vor să-i ţină pe copii departe de locurile aglomerate.

Turiștii care vin pe plaja din Tuzla se bucură de un nisip foarte fin, dar și de o priveliște impresionantă. Totul este înconjurat de verdeață, iar pe margine sunt multe case rustice construite din stuf.

Agenţii de turism cred că, în scurt timp, zona ar putea atrage investitori.

„Aceste plaje sunt și ele în curs de cucerire, ca orice minune pe pământul ăsta nu durează foarte foarte mult. Într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepăratat și plajele acestea vor deveni foarte populate”, afirmă Aurelian Marin, agent de turism.

Potrivit touroperatorilor, localitatea Tuzla ar putea deveni stațiune turistică. Autorităţile locale au și făcut un proiect în 2013 pentru acest lucru, dar până acum nu s-a concretizat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri