Turiştii veniţi în Băile Felix se întreţin cu aqua-zumba

Data publicării:
aqua yumba

A început distracţia în Băile Felix unde toate hotelurile sunt ocupate. Înainte de petrecerea de Revelion, hotelurile şi aqua-park-urile au pregătit şedinţe de gimastică în apă, petreceri pentru copii şi masaje de relaxare ori împachetări cu ciocolată. În această seară pe acorduri de muzică românească, turiştii vor gusta din preparatele specifice din vestul ţării.

Ca sa fie în formă pentru noaptea de Revelion, turiştii veniţi în Băile Felix se întreţin cu aqua-zumba, o formă de mişcare care în 30 de minute antrenează toţi muşchii corpului.

Este o ocazie unică să facem mişcare în grup şi fără să ne oblige cineva să plătim abonamente la sală, aici venim din plăcere”.

Cei mai mulţi turişti sunt din vestul ţării. Au venit în Băile Felix atraşi de beneficiile apei termale.

„Sunt foarte bune condiţiile, civilizate şi personalul este bine nemaipomenit”.

„Nu se compară cu nimic, este plăcut”.

Cât timp adulţii se relaxează în bazine cu apă termală, copiii se distrează la petreceri cu animatori.

Oana Buciu, animator: „Adaptăm jocurile în funcţie de vârsta lor, de disponibilitatea lor de distracţie”.

Şi în timp ce oaspeţii de distrează, gazdele muncesc fără oprire să pregătească mâncarea pentru diseară.

Dan Găvruţa, bucătarul hotelului: „Caltaboş alb, jumări proaspete, tobă mozaic, slănină afumată cu boia, caşcaval dulce. Vom pregăti o saramură de crap cu mămăligă. Cartofi cu costiţă şi ceapă şi un muşchi Carpaţi”.

După bălăceala şi mâncare, turiştii se pot relaxa şi în zona de masaje însă contra cost. Preţurile diferă în funcţie de procedură şi timpul petrecut pe masa specialiştilor.

Loredana Leco, şefa bazei de tratament: „Masaje de relaxare, avem şi o noutate, un masaj cu ulei cu particule din aur, proceduri de hitratare ca doamnele să fie frumoase”.

De Revelion, turiştii vor avea parte de o petrecere cu spumă, dar şi de o cină festivă cu preparate internaţionale. În prima seară din nou an, va fi organizat şi un carnaval. Pentru Revelion, în Băile Felix au venit peste 7000 de turişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri