Uber lansează programul spre mare. Tot ce trebuie să ştii despre UberVAMA

Data actualizării: Data publicării:
uber

Uber derulează serviciul pilot UberVAMA, prin care își propune să aducă mai mulți oameni în mai puține mașini, în drumul spre Vama Veche. Șoferii vor putea lua cu ei până la trei pasageri în mașină, iar costul unei curse va fi de 150 de lei, sumă ce poate fi împărțită egal între pasageri, cu opțiunea "Împarte tarif" (Split fare).

uber

Serviciul pilot este lansat pentru weekend-ul 28 aprilie - 1 mai.

Peste 60.000 de mașini sunt așteptate pe litoral în weekend-ul 28 aprilie - 1 mai, dintre care peste 25.000 vor ajunge în Vama Veche, una dintre cele mai populare destinaţii pentru tineri.

UberVAMA e pentru cei care știu că drumul spre mare e cel mai frumos atunci când îl împarți cu cineva. Iar dacă astfel îți acoperi și banii de benzină sau cazarea, cu atât mai bine. Dar e și pentru cei care, anul acesta, vor să își lase maşina acasă pentru că s-au săturat să petreacă ore în plus la volan, pe autostradă. Sau pentru cei care nu mai vor să caute 30 de minute parcare în Vamă, care devine neîncăpătoare, iar oamenii ajung să parcheze chiar în afara localității. Strict în ceea ce priveşte problema parcării, cum ar fi ca anul acesta să putem spune că «Vama Veche nu mai e ce a fost»?” a spus Bogdan Țurcanu, Marketing Manager, Uber România.

Tot ce trebuie să stii pentru a-ți împărți mașina cu alți oameni în drum spre și de la mare, prin UberVAMA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri