Pot termina turul „pe zero"

Data actualizării: Data publicării:
feature21
Zvonurile privind demiterea lui Ionuț Popa de la cârma lui ACS Poli Timișoara au produs un adevărat șoc la echipa de pe Bega. Bănățenii au cucerit toate punctele, în ultimele două etape, și ar putea încheia turul sezonului regulat pe zero. Trebuie să se impună și la Chiajna, în direct la Digisport 1, vineri, de la ora 18. Timișorenii rămân ultimii în clasament, dar au speranțe pentru un parcurs bun în play-out.

„Băieții au demonstrat pe teren - chiar dacă la începutul campionatului nimeni nu ne dădea prea multe șanse - echipa a făcut 11 puncte, sportiv, pe teren”, a spus căpitanul bănățenilor, Marius Croitoru.

„Dacă suntem puțin lăsați în pace și dacă s-ar crea o stare de mulțumire a jucătorilor, din punct de vedere financiar să îi mulțumim, lucrurile vor merge și mai bine”, completează Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

Viitorul a ratat șansa de a se apropia la 3 puncte de Steaua. Echipa lui Hagi nu mai pierduse în Liga I, din august.

„Unele lucruri m-au supărat și o să le punem la punct. Nu vine o înfrângere așa dintr-o dată, unele lucruri nu le-am făcut bine”, a recunoscut Gică Hagi.

„Asta este... se întâmplă. O să vină două meciuri acasă pentru noi și trebuie să luăm șase puncte, neapărat, din ele”, a precizat și Răzvan Marin.

„Trebuie să ne trezim puțin la realitate, pentru că nu am realizat încă nimic”, admite și portarul Viitorului, Victor Rîmniceanu.

Viitorul a înregistrat al doilea eșec în fața lui ACS Poli Timișoara în sezonul acesta, după cel din optimile Cupei Ligii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri