ASU Politehnica Timișoara - CS Mioveni, 1-2 (1-2)

Data actualizării: Data publicării:
IMG_6681
Politehnica Timișoara a înregistrat prima înfrângere din campionat în acest an calendaristic, chiar pe „Știința", în compania formației CS Mioveni. Argeșenii conduși de Alexandru Pelici s-au impus cu 2-1, iar toate cele trei reușite au venit în prima repriză, într-un interval de 10 minute.

Rădescu a deschis scorul, însă oaspeții s-au bucurat doar trei minute: Birău a restabilit egalitatea, cu o lovitură de cap, sub bară. Echilibrul s-a menținut însă doar alte 7 minute. La 35 de ani, Roberto Ayza a reluat în plasă, cu capul o centrare venită de la Tirică.

În repriza secundă, timișorenii au cătat egalarea cu doi atacanți în teren, însă doar Mădălin Stancu a fost aproape de gol, la zece minute înainte de reluare. S-a încheiat 1-2, iar ASU Poli rămâne pe locul 14, cu 24 de puncte.

„Cred că am fi meritat mult mai mult după aspectul jocului, nu am fi meritat să pierdem, dar așa e la fotbal. Am fost neatenți în prima repriză, am luat foarte ușor cele două goluri, iar acest lucru ne-a costat - mai ales că Mioveniul e o echipă experimentată, cu jucători valoroși”, a spus, la final, Sorin Brîndescu, antrenorul gazdelor.

„Îmi felicit jucătorii pentru maturitatea de care au dat dovadă de data aceasta, pentru că am înscris la ocaziile pe care le-am avut. Apoi am avut maturitatea necesară de a ține de acest rezultat, chiar dacă Poli a avut șansele de a intra în joc, de a egala”, a precizat și Alexandru Pelici, tehnicianul argeșenilor.

Bănățenii joacă din nou, în deplasare, peste exact o săptămână, pe terenul celor de la FC Brașov, într-un meci care va începe de la ora 19 și care se va putea vedea la Digisport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri