Accident grav pe autostrada Arad-Timişoara

Data publicării:
accident
Un mort, doi răniţi şi trafic blocat pentru două ore. Este bilanţul unui tragic accident rutier produs azi noapte pe Autostrada Arad-Timişoara, în care au fost implicate două auto-utilitare şi un TIR. Coada de maşini s-a întins pe o distanţă de trei kilometri.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22. Şoferii celor două autoutilitare s-ar fi oprit pe banda de urgentă, din cauza că una dintre maşini avea probleme tehnice. Nu au reuşit să le remedieze, aşa că şoferii au luat în calcul să tracteze autoutilitara defectă.

„Au încercat să facă legăturile şi am înţeles că băiatul ăsta, omul care e decedat, a dat să se urce în maşină.”

În acel moment, un tir care venea pe banda întâi, l-a lovit din plin. Şoferul nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc.

„Deci tot, a fost petrecută toată faza, victima era în mijlocul drumului.”

„În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru a staili cu exactitate împrejurările producerii accidentului”, precizează Lorena Radu, inspector de poliţie IPJ Arad.

Traficul pe autostrada Arad-Timişoara a fost închis aproape două ore pe sensul de mers spre Timişoara. Poliţiştii au dirijat circulaţia şi i-au îndrumat pe şoferi pe rute ocolitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri