ACS Poli | Evită depunctarea

Data publicării:
depunctare
ACS Poli Timișoara nu mai riscă depunctarea. Conducerea clubului alb-violet a anunțat a făcut rost de cei 100.000 de euro necesari plății unei tranșe din transferul lui Pedro Henrique, din Spania. Amănunte despre situația financiară a clubului de primă ligă, în rubrica sport.

ACS Poli Timișoara va scăpa de depunctarea preconizată pentru acest final de an. Preșdintele Sorin Drăgoi a anunțat astăzi că datoria urgentă, plata primei tranșe pentru jucătorul Pedro Henrique va putea fi achitată dintr-un împrumut obținut de clubul alb-violet.

„Nu are treabă cu lumea fotbalului, chiar e un prieten de-al meu, om de afaceri timișorean. Ne ajută să plătim prima tranșă la Pedro și să nu mai riscăm depunctarea”, susține Sorin Drăgoi, președintele clubului timișorean.

Drăgoi a mai oferit azi alte vești bune legate de club. Prima, în privința depunctării cu 8 puncte, pentru care se judecă la Laussane, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

…Data procesului la TAS este 28-29 decembrie. Șansele sunt 99,9 la sută că vom câștiga”, a adăguat Drăgoi.

În fine, alb-violeții par să fi rezolvat și o parte din restanțele salariale către jucători și au deja planificat modul în care vor împărți banii veniți din partea televiziunilor, pentru debutul lui 2017.

„Am achitat salariile pe luna august așa cum ne-am înțeles cu jucătorii, urmând ca salariul din septembrie să îl primească în decembrie. Iar în luna ianuarie, din tranșa a doua a drepturilor TV, să primească încă două salarii, așa a fost discuția cu ei”, a completat Drăgoi.

ACS Poli Timișoara ocupă, în continuare, ultimul loc în Liga I, cu un singur punct. Duminică, alb-violeții vor primi vizita campioanei Astra. Meciul de pe Dan Păltinișanu are loc de la ora 18.00 și va putea fi urmărit în direct, pe Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri