ACS Poli, noi probleme de lot

Data publicării:
acs gaz
ACS Poli are, din nou, probleme de lot. Bănățenii nu se pot baza pe cinci jucători pentru deplasarea de mâine, de la Mediaș, din etapa a noua a Ligii I.

ACS Poli Timișoara are parte de o deplasare dificilă în etapa a noua a Ligii I. Bănățenii întâlnesc, mâine, Gaz Metan Mediaș, formație care în runda precedentă a trecut de campioana Astra, la Cluj, cu 2-0.

„Un meci foarte greu, cu o noupromovată ca și noi. Ne va aștepta cred că un meci foarte dificil. Eu spun că cu aceste echipe ca Mediașul, Iașiul – trebuie să obținem puncte, pentru că cu ele ne batem pentru salvarea de la retrogradare”, spune Andrei Artean.

„Urmează acum cinci jocuri cu echipe zic eu de nivelul nostru, pentru că noi, cu siguranță, nu suntem echipa cea mai slabă din campionat – în care vrem să adunăm și noi puncte, câte, nu v-aș putea spune, eu aș vrea 15”, adaugă Sorin Bălu, antrenorul secund al celor de la ACS Poli Timișoara.

Misiunea bănățenilor este însă una cu atât mai complicată cu cât nici pentru acest joc nu vor avea la dispoziție mai mulți jucători de bază: Cânu, Poparadu, Vraciu, Vădrariu și Pedro Henrique fiind accidentați. Mai mult, alb-violeții îl vor pierde și pe juniorul Deian Sorescu, care a primit dreptul de a părăsi gruparea timișorea, liber de contract. Duelul cu Gaz Metan Mediaș de mâine începe la ora 16 și va putea fi urmărit, în direct, la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri