ACS Poli | Zvonuri dezmințite

Data publicării:
i.-popa-4-640x360
Ionuț Popa, antrenorul principal al celor de la ACS Poli Timișoara a ținut să dezmintă informațiile potrivit cărora va fi înlăturat de la echipă după jocul de la Iași și spune că este convins să își onoreze contractul până la final. Amănunte, în rubrica sport.

După o săptămână în care zvonurile legate de o schimbare pe banca tehnică s-au întețit, antrenorul Ionuț Popa susține că cei din conducere l-au asigurat că e vorba de simple speculații și că postul său nu ar depinde de rezultatul partidei cu CSM Poli Iași.

„Am discutat cu un prieten foarte bun de la Iași, care spune domnule de abia aștept să te revăd, dar vii tu sau vine alt antrenor? Și zic, stai că poate la conferința de presă îmi spun oamenii că vine alt antrenor și nu mai vin eu. Este o atmosferă apăsătoare să citească jucătorii, să mă întrebe zilnic, mister doar nu vă dați demisia, mai continuați cu noi”, admite Ionuț Popa.

Tehnicianul alb-violeților spune că bilanțul său la cârma echipei este un acceptabil, în condițiile în care lotul de care dispune a fost gândit pentru liga secundă și aruncă săgeți spre cei care l-au criticat în ultima perioadă.

„Acuma mi se pune mie fantasticul bilanț în care am obținut doar trei victorii oficiale și două egaluri, două în cupă și unul în campionat. Am ajuns cu echipa în semifinale și am făcut 5 puncte și nu știu dacă se mai fac 5-6 puncte oricine ar veni la echipă, în condițiile în care ai nevoie de 5-6 jucători de valoare”, a continuat Popa.

Ionuț Popa este susținut și de jucători, care prin vocea lui Andrei Artean spun că vor juca la Iași și pentru cel ce îi conduce de pe bancă.

„Probabil vom juca și pentru domnul profesor dacă au apărut aceste speculații, pentru că el a fost tot timpul alăuri de noi, el ne-a adus aici, a format aceată echipă în vară, când nimeni nu era lângă echipă”, a declarat și Andrei Artean.

Ionuț Popa a venit la Timișoara în ultimele două etape de play-out din sezonul trecut și are un contract valabil până la 1 iulie 2017.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri