Al doilea joc în cinci zile

Data publicării:
cronica bct
BC Timișoara intră în teren pentru a doua oară în doar 5 zile. Bănățenii primesc vineri vizita celor de la Phoenix Galați, într-un meci ce contează pentru etapa a 7-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Cum văd violeții jocul din Sala Constantin Jude, aflăm din rubrica sport.

BC Timișoara are la dispoziție doar două zile pentru a pregăti duelul din etapa a șaptea a Ligii Naționale. Învinși în ultimele secvențe ale deplasării de la Târgu Mureș de luni, violeții dau peste Phoenix Galați, iar Nenad Mandic, antrenorul „leilor", speră ca elevii să se reabiliteze moral, la timp, pentru un nou succes.

„Trebuie să jucăm 40 de minute. De aceea sunt supărat pe jucătorii mei, am făcut greșeli stupide împotriva celor de la BC Mureș, nu înțeleg de ce, dar acesta e sportul. Am avut șansa de a câștiga, dar acum trebuie să ne concentrăm sută la sută pe jocul cu Galați și să obținem victoria”, a declarat Nenad Mandic, antrenorul bănățenilor.

Moldovenii lui Florin Nini vin în Banat din postura de ultima clasată, cu doar un singur succes până acum, reușit chiar în fața învingătoare „leilor" din runda precedentă, BC Mureș Târgu Mureș. Phoenix are însă două meciuri mai puțin disputate.

„Tratăm fiecare joc la fel, la victorie, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Sper să obținem un rezultat bun și la Timișoara”, a spus Florin Nini.

„Formează o echipă puternică, ce practică un baschet bun. Noi trebuie însă să dictăm ritmul, asta e cel mai important în acest meci. Îl au pe Bojovic, cel mai bun marcator al lor, au adus, de asemenea, un jucător bun de poziția a cincea, din Serbia, Milovanovic, un jucător-cheie. Cu siguranță, va fi un meci greu pentru noi”, completează Mandic.

Confruntarea dintre BC SCM Timișoara și Phoenix Galați are loc vineri, de la ora 17:45, în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri