Antrenament cu public

Data publicării:
antrenament
Deținătoarea trofeului Cupei Regelui, Timișoara Saracens a oferit o lecție de rugby în confruntarea cu Universitatea Cluj, din etapa a 2-a a competiției. Bănățenii s-au impus, pe teren propriu, cu 69-7 (36-0), după un meci în care elevii lui Grainger Heikell au reușit nu mai puțin de 10 eseuri

Calafeteanu, Burcea, Zaharia, Umaga, Sefanaia, Sabău, Pretorius (2), Gorcioaia și Emiliano Rivas. Conache și Calafeteanu au reușit câte patru tranformări, mijlocașul la grămadă al timișorenilor trecându-și în cont și o penalitate.

„O victorie destul de clară. Ne bucură faptul că am reușit să reglăm problemele pe care le-am avut în meciul cu Dinamo și această victorie și acest scor ne dau încredere”, a spus, la final, Stelian Burcea, căpitanul timișorenilor.

„Multe lucruri pozitive de notat după acest joc, dar, în același timp, mai sunt multe lucruri de pus la punct. Au mai apărut câteva erori, în anumite compartimente, pe care trebuie să le îndreptăm, dar ne îndreptăm înspre direcția cea bună”, a admis și antrenorul Grainger Heikell.

Timișoara Saracens, care în prima etapă a trecut de Dinamo cu 52-3, ocupă primul loc cu 10 puncte și se pregătește de duelul din runda a treia a întrecerii, din deplasare, cu CSM Știința Baia Mare, ultimul înaintea debutului în Challenge Cup, programat pentru 15 octombrie, acasă, în compania scoțienilor de la Edinburgh Rugby Club.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri