Buchetul cu flori și... vitamine

Data publicării:
flori
Clasicul buchet de flori a fost reinventat cu succes la Timișoara, spre incantarea doamnelor și domnișoarelor care îl primesc. Buchetul cu vitamine este ideea unei tinere din Capitala Banatului, care s-a gândit să adauge o gustare sănătoasă și delicioasa în clasicul aranjament floral. Papaya, căpșune, kiwi, avocado sau ardei iute sunt câteva elemente inedite folosite de creatoarea buchetului.

Atunci când nu se ocupă de administrarea unei firme sau nu are cursuri la Facultatea de Arte, Lidia Nuțaș aranjează buchete ... cu vitamine. Totul a început cu platourile cu fructe pe care le făcea cadou apropiaților, apoi s-a gândit la aceste aranjamente unicat.

"Mi-am spus de ce să meargă cineva cu un buchet de flori și o ciocolată în vizită, când poate chiar să meargă cu un buchet de fructe în vizită și persoana chiar să îl mânânce. Cel puțin o prietenă,a fost ziua ei și i-am dus un buchet. Zice: îmi pare rău să îl desfac, trebuie să îl mânânc", spune Lidia Nuțaș.

Papaya, kiwi, rodie, pere sau ardei iute și dovlecel sunt câteva din accesorile folosite de Lidia atunci când pregătește un buchet de flori unicat. Pentru fiecare fruct, Lidia alege o anumită floare.

"Unele merg cu trandafir, altele cu altceva, poate flori de câmp, poate spice de grâu. De exemplu, fructele de sezon dacă sunt vara, clar ar merge cu spice de grâu, ceva de câmp frumos.Buchetele speciale au o pagină pe rețeaua de socializare Facebook, iar doamnele și domnișoarele sunt îndrăgostite de ele", continuă Lidia.

"Frumos, frumos, ne și îndeamnă să mâncăm mai multe fructe."

"Mi se pare bună ideea. E și dulce, și amărui și drăguț în același timp."

"Originală, mi se pare originală și interesantă. Foarte frumos buchetul. Mi-ar plăcea să primesc așa un buchet."

Lidia pregătește buchetele cu vitamine doar la comandă, iar prețul unui astfel de aranjament floral deosebit pornește de la 150 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri