Ciprian Rus, principala țintă

Data publicării:
rus
Plecat în vară de la Arad, Ciprian Rus este aproape de o revenire pe Mureș. Vârful poate deveni, zilele acestea, liber de contract, după despărțirea de ASA Târgu Mureș și este una din țintele lui Laurențiu Roșu, la UTA. Stagiunea trecută, Rus a punctat de 10 ori în culorile alb-roșii. Atacantul de 25 de ani a evoluat în zece partide oficiale la Târgu Mureș și a marcat cinci goluri: 3 în Cupa României, unul în Cupa Ligii și unul în campionat, chiar la Timișoara, la debutul său în prima ligă.

„Avem nevoie de un atacant, ținând cont că nu îi avem decât pe Petre și pe Curtuiuș - iar noi jucăm cu două vârfuri - ceilalți care intră din postură de rezerve sunt juniori și atunci avem nevoie de un al treilea atacant. Rus poate fi o soluție”, susține Laurențiu Roșu, antrenorul arădenilor.

Arădenii se pregătesc pe plan local, înaintea plecării în cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania - acolo unde au stabilite o serie de partide amicale.

„Să mai vină un atacant, să completăm lotul și să facem tot posibilul să ne menținem în primele două locuri, pentru că acesta e obiectivul pe care ni l-am propus de la început”, a mai spus Roșu.

Până acum, UTA a transferat doi jucători. Este vorba de fundașul macedonean Mevlan Adili și de sătmăreanul Dumitru Muntean. Arădenii nu s-au despărțit până acum, de niciun jucător.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri