Depășiți la limită, după un meci tensionat

Data publicării:
scm poli 1
SCM Poli Timișoara a suferit a doua înfrângere consecutivă în Liga Națională. Alb-violeții au fost depășiți de CSM București, la capătul unui meci extrem de tensionat. Oaspeții au început mai bine duelul din sala Constantin Jude, însă au terminat prima repriză la două lungimi în spatele gazdelor, 11-13, după un final în care Fenici a înscris două goluri de senzație, deși echipa sa avea doi oameni mai puțin pe teren.

Lucrurile s-au schimbat însă la reluare. Bucureștenii s-au apropiat la un gol și apoi s-au distanțat rapid, după cartonașul roșu văzut de Santeiu, pentru un fault dur la Aslanian, fază la care spiritele s-au încins, atât pe parchet, cât și pe bancă. Finalul a fost marcat de accidentarea gravă la umăr a lui Simovic - care și-a dislocat umărul. Humet și Saurina au lovit pe contră, în vreme ce Blazevic a închis poarta, cu cinci parade la rând. În ultimele secunde, formația din capitală a rămas în atac, până aproape de sirena finală, iar timișorenii au mai avut 4 secunde, în care au dus mingea până pe semicercul advers, dar n-au mai avut puterea să înscrie. S-a încheiat, 26-25 pentru bucureșteni, care nu au pierdut decât două puncte în 2017.

„N-am înțeles de ce nu au ridicat arbitrii pasiv la ultima fază. Am impresia că de fiecare dată când suntem acolo la un echilibru, echipa noastră are de suferit din păcate... mai ales în confruntările cu echipele din topul clasamentului”, a precizat, la final, Attila Horvath, antrenorul secund al celor de la SCM Poli.

„Sunt foarte fericit pentru că băieții au stat concentrați așa cum trebuie până la finalul meciului și așa am putut câștiga acest meci”, a declarat și Zvonko Sundovski, antrenorul celor de la CSM București.

Timișoara rămâne pe 6 în ierarhie, iar miercuri revine pe propriul parchet în fața celor de la HC Odorhei, ocupanta locului 5.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri