Deplasare dificilă, moral bun

Data publicării:
acs poli
ACS Poli Timișoara joacă mâine, pe terenul celor de la CSU Craiova. Timișorenii merg în Bănie cu un moral excelent, după victoria în fața campioanei și speră să obținuă un rezultat pozitiv și în fața echipei antrenate de Gheorghe Mulțescu. Amănunte, în rubrica sport.

ACS Poli se deplasează astăzi, la Craiova, pentru meciul din etapa a 18-a a Ligii I. Gabriel Cânu și Leopold Novak nu vor face parte din lot, nici pentru confruntarea de mâine cu CSU. De altfel, Ionuț Popa, antrenorul bănățenilor speră ca jucătorii lui să nu acuze prea mult oboseala, după meciul cu Astra, disputat pe un teren foarte greu.

„Mi-e frică să nu acuzăm și noi lipsa de prospețime și oboseala așa cum au acuzat-o și cei de la Astra. Întâlnim la Craiova o echipă care are jucători rapizi, tehnici, inventivi, care sigur ne vor pune probleme și în funcție de starea terenului”, susține Ionuț Popa, antrenorul timișorenilor.

Cătălin Straton este de părere că moralul lui și al coechipierilor e mai puternic decât oboseala acumulată, după victoria cu Astra și recunoaște că jocul din Bănie este unul aparte pentru el, după cele două sezoane petrecute în tricoul alb-albastru.

„Oboseala o lăsăm deoparte, pentru că e frumos când câștigi cu campioana României și ușor-ușor, uiți de toate problemele. Cu atât mai mult îmi doresc să câștig, pentru că am fost acolo și țin așa să le dau o palmă unor oameni care, poate, nu m-au apreciat destul”, a punctat Straton.

Și craiovenii au parte de două absențe importante, Bancu și Madson vor lipsi în jocul de mâine, în vreme ce Popov nu se va mai regăsi nici el printre titulari, după greșeală comisă în meciul de la Iași. În tur, ACS Poli Timișoara a trecut cu 3-2 de CSU Craiova, duel după care oltenii au acuzat vehement arbitrajul. Oamenii lui Gheorghe Mulțescu vizează revanșa mâine, de la ora 14:00, în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri