Deplasare dificilă și multe incertiduni

Data publicării:
ACS-Poli-FC-Botosani-14
Timișorenii încep astăzi play out-ul cu un meci aproape imposibil la prima vedere. ACS Poli are un 0-7 la general în sezonul regulat cu FC Botoșani și, din nou, multe absențe în lot. Andrei Artean este suspnedat, în vreme ce Doman și Mailat sunt în continuare nerefăcuți. Cu semnul întrebării mai sunt Poparadu, Șeroni, Scutaru și Drăghici.

„Încercăm să obținem un rezultat cât mai bun în perspectiva acumulării de puncte pentru acest play-out și cu dorința de a încerca să ne salvăm, să ne atingem obiectivul”, spune Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli.

„Nu avem un lot foarte numeros, dar eu sper ca cei ce vor intra vor da totul și vor ajuta echipa. Aștept să vină prima victorie pe terenul celor de la Botoșani”, adaugă și Cristian Bărbuț.

Clubul moldovean s-a despărțit de Leo Grozavu, după ce acesta l-a lovit pe Golofca, astfel că echipa va fi condusă la jocul cu ACS Poli de antrenorii secunzi. Alb-violeții nu cred că vor avea o misiune mai ușoară, odată cu situația iscată la Botoșani.

„Nu știu dacă e un lucru bun neapărat... am văzut ce treabă a făcut domnul Contra la Dinamo și nu știu care va fi situația, dar nu ne interesează cine e antrenor, noi trebuie să câștigăm”, mai spune Bărbuț.

„Eu am lucrat o perioadă cu Leo Grozavu... era manager la Iași... e un timp temperamental, vrea să facă totul bine și normal că atunci când te supără un jucător mai ai câte o reacție... dar e greu să fii și antrenor , să înțeleagă toți că e greu... toți sunt pe capul tău, iar atunci când nici fotbaliștii nu execută la fix... te cam dai la ei... nu e nici primul caz Leo, nici ultimul”, concluzionează Ionuț Popa.

Duelul care deschide play-out-ul Ligii I are loc astăzi, de la ora 20:30, în direct la Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri