A. Căncescu, arestat la domiciliu 

Data publicării:
CANCESCU

Aristotel Căncescu şi-a petrecut weekendul acasă. Vineri noapte preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Braşov a fost eliberat din arestul poliţiei, după ce mgistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au hotărât plasarea lui în arest la domiciliu. La ieşirea din arestul preventiv Căncescu şi-a susţinut din nou nevinovăţia în faţa jurnaliştilor şi a spus că abia aşteaptă să înceapă procesul pe fond.

"La ora actuală este un pericol, e un risc să lucrezi în administraţie, pentru că orice lucru se poate interpreta. Din informaţiile pe care le am e blocaj în Consiliul Judeţean la ora actuală, dar nu numai în Consiliul Judeţean, e blocaj în foarte multe administraţii, pentru că oamenii au început să aibă teamă ca să mai semneze orice. Nu vă ascund faptul că şi eu aş avea acum teamă, pentru că, chiar dacă s-a întâmplat ceva, s-a întâmplat dintr-o greşeală, nicidecum din dorinţa de a săvârşi vreo ilegalitate", a declarat Aristotel Căncescu, preşedintele suspendat al CJ Braşov.

Aristotel Căncescu s-a aflat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov din luna octombrie 2014. În decembrie, el a fost trimis în judecată de procurorii DNA, pentru fapte de corupţie, abuz în serviciu, trafic de influenţă şi spălare de bani. În acelaşi doar sunt cercetaţi şi deputatul Ioan Diniţă, dar şi mai mulţi funcţionari publici din cadrul Consiliului Judeţean Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri