A găsit 5.000 de euro şi i-a dat înapoi

Data publicării:
BORSETA

Borseta, în care erau în total aproape 5.000 de euro, carduri şi acte personale, a fost găsită de către una dintre angajatele benzinăriei, la toaleta bărbaţilor, în momentul în care voia să facă curăţenie. Tânăra, de 23 de ani spune că nu a tentat-o nicio o clipă să deschidă borseta şi cu atât mai puţini să-şi însuşească ce era înăuntru.

"Cum am ieşit din baie, direct în birou m-am dus la şeful şi am predat acea borsetă, n-am stat pe gânduri să mă gândesc că poate fac ceva cu ea, nu! Mă gândesc că poate şi eu aş pierde ceva de valoare şi m-ar ajuta şi pe mine cineva", a spus tânăra Georgiana Siminescu.

Reprezentanţii benzinăriei au sunat la poliţie şi au predat borseta cu tot ce era înăuntru.

"Colegii de la secţia 2 poliţie Braşov s-au deplasat la faţa locului, au reuşit să ia legătura cu cei doi cetăţeni străini care se deplasau cu un autoturism, se aflau pe raza municipiului Oneşti, judeţul Bacău, au fost anunţaţi cu privire la borseta găsită în incinta staţiei", a spus Liviu Naghi - purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov. 

Bărbatul care este cetăţean iordanian s-a întors din drum, şi-a recuperat borseta şi a plecat apoi mai departe. Tânăra care a găsit bunurile a fost recompensată de către poliţie cu o plachetă, pentru simţul civic de care a dat dovadă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri