Accident mortal la ieşirea din Braşov, seara trecută

Data publicării:
ACCIDENT

Şoferul autotrenului venea de la Sighişoara şi se îndrepta spre Agigea. Spune că i-a fost imposibil să evite autoturismul care i-a tăiat pur şi simplu calea. În urma manevrelor şi el s-a răsturnat. A avut, însă noroc.

"A intrat direct în mine. Am încercat să îl evit, m-am dus în partea dreaptă, el mi-a intrat în roată şi m-am dat peste cap. Avea foarte mare viteză. Foarte mare. Deci, impactul nu a putut fi evitat absolut deloc, deci am tras dreapta, se şi vede unde a ajuns maşina", a povestit şoferul TIR-ului.

Martorii spun acelaşi lucru. Şoferul taxiului a vrut să intre în Braşov şi a încercat să traverseze şoseaua înainte ca TIR-ul să se apropie. Nu a fost, însă aşa, pentru că gigantul l-a lovit din plin, iar impactul i-a fost fatal. Colegii de breaslă ai taximetristului susţin că zona este destul de periculoasă şi că nu este prima dată când aici au loc accidente.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii şi cei de la ISU nu au putut decât să constate decesul taximetristului.

Şoferul autotrenului a fost preluat de un echipaj de poliţie pentru realizarea testului de alcoolemie. Abia după ce se vor afla rezultatele analizelor se va stabili dacă şoferul tirului a avut şi el partea sa de vină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri