Accident pe drumul spre Poiana Braşov

Data publicării:
ACCIDENT POIANA

Accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, în zona Warthe.

" Urcam înspre Belvedere, eram chiar în curba de la Warthe, nu ştiu, aveam 40-50 la oră, după care am văzut o maşină neagră venind tare pe contrasens ", povestește Costin Păunescu - şoferul maşinii lovite. 

Martorii accidentului susţin că şoferul străin consumase alcool şi s-a ferit să stea cu ei la discuţii.

" Nu-mi aduc aminte imediat după accident ce s-a întâmplat, pentru că am fost să o scot pe prietena mea din maşină, era şi el pe acolo, l-am văzut de abia după vreo juma' de oră pentru că a stat ascuns, a stat pe telefoane încontinuu, nu ştiu ce s-a întâmplat ", spune Costin Păunescu - şoferul maşinii lovite. 

" Un cetăţean de culoare, în jur de 30 de ani, foarte dezorientat. Am înţeles de la domnii poliţişti, vorbeau între ei, că este soldat american. Era foarte agitat, vorbea încontinuu la telefon, se învârtea în toate părţile, nu voia să vorbească cu noi nicicum.", povestește Alexandru Ţuţu - prietenul victimelor. 

Poliţia nu a confirmat până acum nimic din spusele martorilor şi nici nu a dat detalii despre măsurile care s-au luat împotriva şoferului care a provocat accidentul.

Fata din Săcele, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte şi medicii au fost nevoiţi să îi dreneze lichidul din plămâni. Ea se află acum în afara pericolului, dar va avea nevoie de zile întregi de recuperare.

Reporter: Sorina Secelean / Operatori: Lucian Păculea, George Oltean

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri