Andrei Hrebenciuc, în arest la domiciliu

Data publicării:
HREBENCIUC

Andrei Hrenbenciuc a fost eliberat aseară, în jurul orei 22, din arestul poliţiei Braşov, după ce a stat două luni în arest preventiv. La ieşirea din sediul poliţiei, Hrebenciuc junior a fost aşteptat de soţia sa. Fiul lui Viorel Hrebenciuc a fost destul de rezervat în declaraţii, mai ales că a plecat acasă fără tatăl său, care îşi va petrece sărbătorile în celulă.

"Nu am ce să comentez, e prima zi. O să sărbătoresc în familie, cât se poate, că nu e toată familia completă. Tata e prima dată bucuros după 60 de zile."a declarat Andrei Hrebenciuc.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înlocuit, aseară, în cazul lui Andrei Hrebenciuc masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Magistraţii instanţei supreme a respins contestatiile la decizia de prelungire a arestarii preventive în cazul lui Viorel Hrebenciuc, dar si Ioan Adam si Paltin Gheorghe Sturdza. Toţi patru sunt cercetaţi într-un dosar privind retrocedarea ilegală a 43 de mii de hectare de pădure din judeţul Bacău, prejudiciul ridicându-se la peste 300 de miilioane de euro.

Reporter: Ruxandra Morar
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri