Angajată la bancă, presupusă atacatoare cu sânge rece

Data publicării:
ANGAJATA BANCA

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce poliţia a fost sesizată în momentul în care cei doi bătrâni au ajuns răniţi la spital. Victimele sunt persoane în vârstă şi au fost salvate, din propria locuinţă, de un echipaj SMURD.

"Femeia în vârstă de 76 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar bărbatul de aceeaşi vârstă a suferit o plagă înjunghiată la nivelul gâtului. Ambele persoane erau conştiente şi au fost transportate la spital", a precizat Ciprian Sfreja - purtător de cuvânt ISU Braşov.

Cei doi soţi, ambii de 76 de ani, au fost externaţi după trei zile şi acum stau cu teamă în casă. Presupusa agresoare, care are o funcţie de răspundere în cadrul unei bănci comerciale din Braşov, a intrat în locuinţa bătrânilor cu acordul lor, pentru că, spun vecinii, cei doi soţi nu deschideau poarta persoanelor necunoscute.

"O cunoştinţă de-a lor, i-a dat drumul în locuinţă şi după o altercaţie nu ştiu pentru ce s-au certat, doamna a luat un cuţit şi l-a înţepat în gât pe domn. Şi doamna probabil a vrut să se bage şi a lovit-o în cap", spune o vecină. 

Procurorii spun că bătrânii au fost atacaţi cu violenţa.

"Cercetări se fac sub aspectul săvârşirii de tentativă la omor calificat. Ni s-a sesizat că pe data de 3 septembrie o persoană de sex feminin aflată fiind în domiciuliul persoanei în vârstă ar fi exercitat acte de violenţă fizică împotriva ambelor cu un cuţit şi respecttiv cu un obiect contondent cu un ciocan folosit pentru prepararea şniţelelor", a precizat Alina Popescu - purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov

Surse din mediul bancar spun că funcţionara a lucrat până acum la cel puţin două bănci din Braşov, până s-a angajat la actualul loc de muncă, unde coordonează o sucursală de cartier. Se pare că angajata băncii, care are 36 de ani, împrumutase bani de la cei doi bătrâni, iar aceştia o somau să le înapoieze suma.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri