Sari la conținut
News Alert

Ani de liceu cu emoții

Plini de emoții și cu lacrimi de bucurie, cei 130 de elevi care au terminat clasa a XII-a la Liceul Nicolae Titulescu, au participat la ultima și cea mai importantă festivitate de premiere din anii de liceu. Chiar dacă acum proaspeții absolvenți se pregătesc de examenul de bacalaureat, astăzi au profitat de ultimele zile petrecute alături de colegi și profesori și și-au adus aminte de înseamnătatea celor 4 ani de liceu.

"Am învățat multe, m-am pregătit pentru viață și m-am distrat", spune un absolvent.

"Foarte multe emoții. Sunt niște ani pe care nu îi voi uita niciodată și toată lumea trebuie să se bucure de acești ani pentru că sunt cei mai frumoși", adaugă un alt licean.

"Mi-am făcut prieteni noi, am ținut legături strânse și să sperăm că și pe parcurs vom fi așa", povesteşte un elev.

Ca să fie în pas cu elevii lor, dar și ca să trăiască alături de ei emoțiile de sfârșit de liceu, unii profesori au îmbrăcat și ei roba de absolvire.

"Fiind absolvent al unei facultăți înainte de 1989, în vrenumrile acelea nu se obișnuia să avem această ținută. Am vrut să fie așa o completare a unor minusuri care existau înainte de decembrie 89", susţine Dorel Man - profesor de istorie.

Profesorii care i-au îndrumat pe elevi în acești ani, au fost alături de ei și în această zi festivă și îi susțin în continuare.

"Festivitatea înseamnă pe de o parte un punct pus anilor de liceu și un început pentru viața lor care am vrea să fie atât de festivă să le ajute Dumnezeu. Ce le urăm? tot binele din lume", spune Săndica Josu - directorul Liceului Nicolae Titulescu. 

Acum, elevilor nu le mai rămâne decât să se pregătescă pentru examenul maturității, ce urmează să aibă loc în doar câteva săptămâni.