Aristotel Căncescu, cercetat sub control judiciar

Data publicării:
cancescu

El a fost eliberat aseară de procurori şi s-a întors azi-noapte la Braşov. Într-o declaraţie de presă susţinută azi dimineaţă, liderul liberal le-a transmis procurorilor că averea pe care o are a fost făcută legal şi că cele două firme pe care le-ar fi favorizat să câştige licitaţii nu mai au contracte cu Consiliul Judeţean. 

"Din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean nu m-am îmbogăţit cu niciun leu. Banii pe care îi am în conturi sunt banii pe care îi găsiţi şi în declaraţia mea de avere. Toţi provin din vânzarea unor frevcenţe, am avut reţeaua mix, am vândut în 2007 33 de licenţe vândute cu 5 milioane de euro. În acelaşi timp am virat la stat aproape 1 milion de euro, impozit pe această sumă" , a precizat Aristotel Căncescu.

Preşedintele CJ Braşov a afirmat că niciuna dintre cele două firme prin care procurorii anticorpuţie îl acuză că a luat mită nu câştigat vreun contract cu Consiliul Judeţean în ultimii patru ani. Aristotel Căncescu a adăugat faptul că a dobândit şi deţine legal toate clădirile terenurile păsările şi animalele din ferma de la Râşnov.

Preşedintele CJ Braşov a fost pus în libertate de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie sub control judiciar şi astfel nu are voie să părăsească ţara şi nici să ia legătura cu alte persoane cercetate în dosar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri