Aristotel Căncescu şi-a petrecut noaptea în arest

Data publicării:
CANCESCU NOAPTEA

Vicepreşedintele CJ, Mihai Pascu, audiat şi el aseară, a părăsit sediul DNA însoţit de avocat, la fel şi directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, care ar fi aprobat contractele încheiate fraudulos între CJ şi diverse firme, deţinute de apropiaţi ai preşedintelui, Căncescu.

"Sunt suspect, dar nu sunt urmărit penal. Deci, vor mai urma audieri, dar din câte am prezentat astăzi, nu am.... Bineînţeles că am ţinut legătura cu Curtea de Conturi în cele două controale şi cunosc detalii cu privire la aspectele semnalate de către Curtea de Conturi Braşov, care a semnalat nişte nereguli în aceste cazuri. Este vorba despre un presupus prejudiciu, este vorba despre contracte de drumuri cu firma Gotic, atât reparaţii cât şi o reabilitare capitală, iar la firma Ramb, amenajarea unor terenuri de sport, respectiv terenul de la Şaguna şi Complexul Agrement", a declarat Mihai Pascu, vicepreşedintele CJ Braşov, la ieşirea din sediul DNA Braşov.

Drumul la care reparatiile su fost supraevaluate, dupa cum sustin anchetatorii, este DJ 131 C. Directorul Regiei Regionale de Drumuri si Poduri , Viorel Costea nu a vrut sa comenteze audierea sa.

Procurorii DNA vor continua audierile. În faţa anchetatorilor ar putea ajunge din nou deputatul Ion Diniţă, proprietarul firmei Gotic, dar si patronul firmei Ramb Sistem. Acesta din urmă a părăsit aseară sediul DNA, fără să facă declaraţii. Anchetatorii au efectuat ieri perecheziţii la sediile acestor companii şi au ridicat documente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri