Au ajuns buletinele de vot la Braşov 

Data publicării:
BULETINE

Buletinele de vot şi ştampilele pentru alegeri au ajuns de la Bucureşti la puţin timp după ora 12. Peste 30 de oameni au fost mobilizaţi să descarce paleţii cu documente şi să le aşeze în sala de sport a Colegiului Naţional Unirea.

" Au venit sub pază însoţite de echipaj de jandarmerie, inclusiv descărcarea este realizată sub paza colegilor de la jandarmerie. Iar noi angajaţii insituţiei prefectului ne vom ocupa acum de numărarea lor ", spune Romer Ambrus - prefectul judeţului Braşov. 

La Braşov vor fi 448 de secţii de votare şi au fost aduse 570.250 de buletine de vot şi peste 2.240 de ştampile.

" De îndată ce terminăm descărcatul o altă echipă din prefectură, alţi 40 de oameni vor rămâne şi vom începe de astăzi să pregătim sacii cu buletine de vot, cu ştampile, cu tot ce este necesar pentru fiecare secţie de votare. Vom lucra şi sâmbătă şi dumincă în aşa fel încât vineri în 31 începând cu ora şapte dimineaţa, sacii vor fi distribuiţi către preşedinţii secţiilor ", susţine Dan Grădinaru - consilier al prefectului. 

Singurul disconfort creat odată cu sosoirea buletinelor de vot este cel adus elevilor.

Fiecare dintre secţiile de votare va avea cu 10% mai multe buletine de vot decât numărul de alegători înscrişi pe listele permanente. Alegerile prezidenţiale au loc dumincă, 2 noiembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri