BASCHET. Pregătite de play-off 

Data publicării:
BASCHET

Covăsnencele au încheiat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, înregistrând doar două înfrângeri în cele 26 de etape disputate. Trupa din Sfântu Gheorghe pornește cu prima șansă în disputa cu „olimpicele", dar Jones și compania au demonstrat în acest retur de campionat că sunt capabile să furnizeze o surpriză în orice moment.

„Este foarte adevărat că întâlnim în sferturile de finală ale campionatului cel mai dificil adversar posibil. Cu toate acestea noi ne-am pregătit foarte bine pentru jocurile cu formația din Sfântu Gheorghe și ne vom juca șansa noastră, oricât de mică ar fi ea. Adversarele noastre dispută și final-four-ul Cupei României și s-ar putea acumula o stare de oboseală după acele meciuri", a spus Dan Calancea - antrenor CSU Olimpia Brașov.

Primul meci dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov va avea loc pe 19 martie la Sfântu Gheorghe, urmând ca a doua confruntare să aibă loc la Brașov în data de 22 martie. Seria se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide. Între timp, "olimpicele" vor trimite 4 jucătoare la All Star Game-ul baschetului feminin românesc. După convocările lui Britney Jones, Sonia Ursu și Andreea Hass, Federația Română a invitat și cele mai bune tinere jucătoare care au avut o creștere importantă în acest sezon. Astfel au fost selecționate Ana Ferariu de la Olimpia CSU Brașov și Alina Podar de la CSBT Alexandria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri