Băut la volan, a lovit cinci maşini

Data publicării:
BAUT LA VOLAN

Bărbatul conducea cu viteză foarte mare jeep-ul, pe o stradă cu sens unic din Sibiu. La un moment dat, a pierdut controlul volanului și a intrat în mai multe mașini parcate regulamentar.

Șoferul s-a dat jos de la volan și a încercat să fugă. Marius Barna locuieşte în zonă şi a văzut cum i-a fost lovită maşina, aşa că a pornit în urmărirea şoferului vinovat.

"Deja plecase pe stradă, plecase de la locul accidentului. Am reușit să-l urmăresc și l-am oprit cu ajutorul Poliției Locale , după care agenții de poliție locală l-au adus înapoi la locul accidentului. Pe măsură ce-l urmăream, înspre magazin, așa, zicea că lasă-mă-n pace, că îmi distrugi viața, că nu știu ce. Și am zis mă, treci înapoi, asumă-ți responsabilitatea, trebuie să înveți o lecție din asta, pentru că n-ai omorât încă pe nimeni", spune Marius Barna.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției Rutiere și a chemat de urgență și avocata. Bărbatului i s-a întocmit acum dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul suspendat.

În urmă cu câteva săptămâni, şoferul a fost sancționat şi de polițiștii din județul Alba, tot pentru că se urcase la volan după ce băuse alcool.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri