Bazarul cu lucruri gratis

Data publicării:
BAZAR GRATIS

Unul din obiectele care nu a rezistat mult pe masă a fost un calculator.

"Mi-a stârnit curiozitatea in primă fază că nu am văzut un astfel de model. Să vedem cât e de compatibil cu ceea ce e necesar în ziua de azi, un Windows 7 şi multe alte chestii. Sunt curios ce are şi în interior, ce placă are, ce procesor", spune Adrian Gheţi, noul proprietar.

"Nu mai am nevoie de el pentru că mi-am luat laptop şi dacă eu folosesc laptopul, nu avea rost să îl ţin în casă şi să se pună praful pe el. Am zis că poate cineva are nevoie şi de aia l-am adus aici, am aflat de pe internet de bazarul ăsta. Nu m-am gândit cât valoarează sau să caut să îl vând pe piese, l-am adus aici pur şi simplu", spune Corvin Coman, donator.

Deja obişnuiţi cu un astfel de eveniment în oraş, braşovenii şi-au lăsat banii acasă şi au venit la cumpărături de lucruri... gratis.

"Pantaloni, tricoul, maiou. Şi am adus haine de-ale mele care îmi sunt mici", spune un donator.

"Am găsit şi nişte pantofi foarte frumoşi, chiar de ocazie, s-a nimerit şi numărul şi în rest mă mai uit să văd ce găsesc", spune un cumpărător.

Produsele care rămân după închiderea bazarului, fie se pot găsi pe internet, fie se donează oameniilor nevoiaşi din adăposturi, azile sau orfelinate.

"Nu e nimic condiţionat. Poţi să aduci dacă vrei să aduci, poţi să iei, numai să iei, dacă nu ai adus nimic. Nimeni nu măsoară fiecare cât a adus, cât a luat. Toată lumea aduce dacă are ceva", spune Cristi Masora, organizatorul evenimentului.

Bazarul cu lucruri gratuite funcţionează la nivel national şi pe internet. În total în mediul virtual s-au oferit până acum peste 50.000 de produse.

Reporter: Delia Puşcă
Operator: Răzvan Rădache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri