Braşovul, filmat cu drona

Data publicării:
FILMULET BRASOV

Cele trei minute de poveste, îmbinate cu imagini de la înălţime, a făcut furori pe internet. Peste 150.000 de oameni au admirat, virtual, frumuseţile Braşovului.

Clipul a fost realizat de un tânăr braşovean care trăieşte de 15 ani în Dublin. Supărat că străinii ştiu doar despre Dracula, a vrut să le arate colegilor din ţara adoptivă că povestea Braşovului este mult mai complexă.

"Am pregătit proiectul încă din martie când am început să caut un fond muzical pentru film şi am început în acelaşi timp să lucrez şi la script. Voiam să-i dau o poveste filmului în acelaşi timp", spune Daniel Păun - realizatorul clipului.

Încurajat de reacţia deosebită din spaţiul virtual, Daniel a mai postat şi un al doilea filmuleţ, cu Braşovul văzut noaptea.

"Proiectul este mai amplu şi conţine şi un website pe care voi include fotografii şi alte filme despre oraş, cât şi o secţiune întreagă cu Braşovul de altădată", a spus Daniel Păun.

Specialiştii în turism spun că acest lucru aduce beneficii oraşului.

"Turiştii pot vedea că există mult mai multe oportunităţi de petrecere a timpulu liber. Cu siguranţă vom asista la un nou aflux de turişti mai ales din vestul Europei", a declarat Ionuţ Gliga - director executiv Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului, Braşov.

Braşovul fost vizitat în primele patru luni ale acestui an de peste 280.000 de turişti, cu aproape 20% mai mulţi decât anul trecut.

Reporter: Mirela Palcu / Operator: Răzvan Rădache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri