Carburant depozitat fără autorizaţie

Data publicării:
BENZINA SIBIU

Lanţul deţine 16 benzinării, cele mai multe dintre acestea în judeţul Sibiu. Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă au constatat, la controlul efectuat în această săptămână, că societatea deţinea atestat de comercializare pentru un număr de rezervoare de două ori mai mic decât cel deţinut şi operat în realitate.

"Pentru depozitarea fără autorizaţie, firma proprietară a acestor două staţii de distribuţie a fost sancţionată cu o amendă contravenţională de 50.000 de lei, confiscarea celor peste 333 de tone de carburant, confiscarea carburantului şi suspendarea pentru o lună a activităţii de comercializare, în toate cele 16 staţii de distribuţie care aparţin societăţii", a spus Alexandru Cristea, purtător de cuvânt Direcţia Generală Antifraudă.

Reprezentanţii societăţii au depus o contestaţie la concluziile raportului inspectorilor fiscali, iar pana la soluţionarea acesteia, benzinariile fac în continuare profit.

Potrivit raportului inspectorilor antifrauda, carburantul depozitat fără autorizaţie reprezenta 70% din motorina destinată comercializării şi avea o valoare totală de aproape 2,5 milioane de lei. Direcţia Finanţelor Publice a vândut deja carburantul confiscat de la benzinăriile din Sibiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri