Cazul "Braşov", pe masa Comisiei de Disciplină

Data publicării:
DISCIPLINA FC BRASOV

Jucătorii braşoveni au fost premiaţi după meci, chiar dacă egalul nu i-a ajutat să evite retrogradarea. Şi Mediaşul a ajuns în liga a doua în urma acestui rezultat, de care a beneficiat Concordia Chiajna. Oficialii comisiei au cerut detalii despre banii încasaţi de jucătorii Braşovului în vestiar.

"Banii i-a dat un om de afaceri din Braşov, a dat 200.000 de lei, ce e aşa o problemă. A mai premiat echipa, ajută echipa, e lângă echipă de foarte mult timp, de 7-8 ani", a spus Romeo Paşcu, preşedintele de onoare al FC Braşov.

"Nu ştiu de unde s-au dat, dar s-au dat banii şi dacă se bagă procuratura, jucătorii nu rezistă, toţi or să spună adevărul. Eu îi sfătuiesc să se ducă repede, inclusiv pe Romică Pascu, să facă autodenunţul", a spus Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF.

"M-aş fi bucurat ca acest om de afaceri, cunoscând situaţia financiară a jucătorilor de la FC Braşov, să-i fi ajutat financiar mai devreme pentru că restanţele la ei erau destul de mari şi nu să-i premieze pentru că au retrogradat" a declarat Răzvan Pleşca, jucător Gaz Metan Mediaş.

FC Braşov a intrat în insolvenţă în luna martie a acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri